Maalaiskana

ZiCi levittäytyy Isoon Omenaan

ZiCi-kanapikaravintola avasi ensimmäisen ravintolansa Kauppakeskus Myllyyn Raisioon viime vuoden marraskuussa. Suosio ja kysyntä kasvoi niin suurella vauhdilla, että toiselle ravintolalle tuli pian tilausta. Tällä kertaa valloitetaan Espoon Iso Omena 13.5. lähtien.

ZiCin kaikki kanat tulevat Huttulan tilalta Koskelta ja varttuvat suomalaisessa kasvuympäristössä muun muassa kotimaisen kauran, vehnän ja härkäpapujen voimalla. Rehu on GMO-vapaata. Vihannekset ja juurekset tulevat suomalaisilta tiloilta ja kastikkeet on luotu varta vasten ZiCin annoksiin sopiviksi.

Huttulan tilalliset ovat itse ZiCi-ravintolan takana. Koko tuotantoketju tapahtuu alusta loppuun samojen silmien alla.

– Koko bisnesideamme on samassa ”putkessa” kulkeminen, eli hautomosta aina ravintolaan asti. Haluamme olla itse mukana joka vaiheessa, jotta voimme tarjota alati laadukasta ruokaa, jonka takana voimme seistä, ZiCin toimitusjohtaja Marko Nummela kertoo.

Kotimaisuus on kaiken lähtökohta.

– Täysin kotimainen ravintolatuotanto ja -tarjonta on mahdollista. Asioimalla meillä asiakas tukee samalla monia suomalaisia yrittäjiä. Se on äärimmäisen tärkeä asia, ZiCin liiketoimintajohtaja Kirsi Nummela sanoo.

Kanojen friteeraus toteutetaan omaa, salaista reseptiikkaa käyttäen. ZiCi on mitä mainioin vaihtoehto muiden pikaruokaloiden rinnalla maun, kotimaisuuden ja hieman terveellisemmän vaihtoehdon tarjoajana.

Ison Omenan ZiCi-kanapikaravintola avataan uuteen M.E.E.T-ravintolamaailmaan.